Logo Goede Gasten

Onze professionals

freelance journalist/tekstschrijver/copywriter

Televisieseries en boeken met in de hoofdrol een detective of journalist zijn populair. Beiden doen onderzoek, lossen een zaak op en berichten daarover. De speurder vangt de boosdoener, de journalist maakt een radio- of televisiereportage, of schrijft er een artikel over. Publicatie gebeurt in krant, tijdschrift, magazine, of elektronisch medium.

Less is more

Alles draait om communicatie. Het effectief overbrengen van de gewenste boodschap, daar gaat het om. Hierbij is het instrument taal essentieel. De zelfstandige journalisten/tekstschrijvers van Goede Gasten pakken de essentie en raken de juiste snaar. Zij voelen precies aan, hoe een abstracte boodschap in heldere woorden te gieten. Met zo min mogelijk woorden de kern van de boodschap omschrijven, is een kunst. Taalprofessionals van Goede Gasten kunnen dat. Minder is meer of, zoals de Duitser zegt, In der Beschränkung zeigt sich der Meister.

Ambachtelijk

Menig bedrijf wil de eigen achterban - en misschien wel “de hele wereld” - informeren over die succesvolle software-implementatie. Het opstellen van een brochuretekst, het schrijven van een artikel voor vak- of bedrijfsblad, is makkelijker gezegd dan gedaan. Lucide schrijven is een vak dat de professionals van Goede Gasten als geen ander tot in de puntjes beheersen. Zij stemmen de boodschap af op elke doelgroep/ontvanger. Zij zetten de juiste communicatiemiddelen en media in. Een ambachtelijke, journalistieke aanpak vormt het uitgangspunt. Flexibiliteit, empathie en professionaliteit staan centraal bij de Goede Gasten-werkwijze.

Creativiteit

Door het inschakelen van een journalist/tekstschrijver bent u verzekerd van een gedegen presentatie van alles wat u wenst te vertellen. De taalprofessionals van Goede Gasten leven van én voor het geschreven woord. Elk medium zijn eigen aanpak! Een webtekst vereist een andere benadering dan kopijproductie voor een gedrukt medium. De journalisten/tekstschrijvers van Goede Gasten kunnen dat. Zij vervaardigen journalistieke kopij, commerciële teksten, folders, brochures, leaflets, boeken, blog posts, webteksten, columns, enz. Van abstracte onderwerpen houden zij. Die prikkelen hun creativiteit. Voor hen geldt: de klant wenst, de Goede Gasten-journalist bedenkt en schrijft! Helemaal naar uw wens.

Nieuwsgierig? Neem dan vrijblijvend contact op met Goede Gasten en maak kennis met onze taalprofessionals.

Goede Gasten

Postadres

Postbus 2012, 6802 CA, Arnhem

Bezoekadres

IJsselburcht 3 6825 BS Arnhem

Contactgegevens

026 3764554
info@goedegasten.nl

Patrick Hofstede


Bekijk de Algemene Voorwaarden